Viszlát jövőre! Búcsúzik Botos Eszter korcsolya oktató

„Nagy öröm volt számomra, hogy megismerhettem és foglalkozhattam a lelkes taksonyi gyermekekkel az elmúlt 5 hétben! Szeretettel térek vissza jövőre is hozzájuk és adom át tudásomat nekik, hogy minél többen megkedveljék ezt a nagyszerű téli sportágat!”

Ezekkel a szavakkal kezdte meg hétfői utolsó foglalkozásait Botos Eszter korcsolya oktató, a kispályás gyorskorcsolya első magyar bajnoka, aki a Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség ajánlásával érkezett hozzánk.

Két hónapon át korcsolyázhattunk az önkormányzat jóvoltából térítésmentesen a 200 m2-es felületű Szent Anna téri műjégpályán. Az óvodás és iskolás gyermekek számára nagyszerű lehetőség volt, hogy szakképzett oktató tanácsaival ellátva léphettek először a pályára, magabiztosságot szerezve ezáltal és egyben biztonságosan megkedvelve ezt az új mozgásformát.

Mindenképp hasznos kezdeményezés volt a műjégpálya felállítása abból a szempontból is, hogy az iskolás gyermekek számára a mindennapi testnevelés órák helyszínéül plusz lehetőségként adódott a pálya, mellyel szabad levegőn, egészséges körülmények között tudtak testnevelés órát tartani a diákoknak.  

Hétvégente szórakozásként, könnyed testmozgásként családok, fiatalok is kilátogattak a pályára. 
Február végével zárjuk a pályát, de jövő télen találkozunk újra a Szent Anna téren, hogy ismét együtt korcsolyázhassunk!

Néhány pillanatkép a pályáról: