Révész utcai útépítés

Örömmel tájékoztatjuk a lakosságot, hogy a Révész utca út- és járdaépítési munkálatai hamarosan megkezdődnek.

Az Önkormányzat által augusztus-szeptember hónapokban lefolytatott közbeszerzési eljárás érvényes és eredményes volt, az eljárás nyertese és a beruházás kivitelezője a Hidrográd Víz és Közműépítő Kft. A szerződés október 9-én aláírásra, a munkaterület október 12-én átadásra került.

A kivitelezői szerződés nettó értéke 66 millió Ft, melyet az Önkormányzat saját költségvetéséből finanszíroz. A kivitelezés véghatárideje a munkaterület átadásától számított 2 hónap, a beruházás megkezdésének napja: 2017. október 19. (előkészítő munkálatok)

Az út- és járdaépítés a Sziget Étterem utáni első útkereszteződéstől, a meglévő aszfaltburkolat végétől indul. A beruházás eredményeképpen 4 méter széles szegélykővel ellátott úttest, az út északi oldalán futó 1,5 méter széles járda, csapadékvízgyűjtő rendszer, valamint 3 méter széles kapubejárók valósulnak meg.

Az útépítés a Révész utcában 2017. október 19. és 2017. december 12. közötti időtartamban történik. 

A kivitelezés ideje alatt a gépjárművel való közlekedés nagyrészt biztosított lesz, azonban kisebb fennakadásokra számítani lehet. A munkavégzés miatt a Révész utcában a gépjárműforgalom korlátozásával is számolni kell.

A fenti időszakban a sziget megközelítése és az onnan való feljutás a Révész utca mellett kialakított ideiglenes úton, illetve a Dunaharaszti Paradicsom sziget felől lehetséges. A beruházás ideje alatt a gépjárműforgalmat tájékoztató táblák kihelyezésével segítjük.

A kivitelezési időszak alatt az esetleges kellemetlenségekért elnézésüket és türelmüket kérjük, egyúttal bízunk benne, hogy a régóta várt fejlesztéssel hozzájárulhatunk a településrészen élők életminőségének javulásához!

Az útépítéssel kapcsolatos lakossági tájékoztatót ide kattintva olvashatja. 

Az útépítés alatt az alábbi kerülő utakat tudják az autósok használni: