Útlezárás január 11-19. között a Révész utca elején csatornázási munkálatok miatt

 Tájékoztatjuk a lakosságot, hogy  2018. január 11. (csütörtök) és 2018. január 19. (péntek) között a Révész utcai csatorna rekonstrukciós munkálatok miatt – a település vákuumos rendszerének tehermentesítése érdekében – a Révész utca lezárásra kerül.

A munkálatok elvégzése a Révész utca elején, a Dózsa György utcai kereszteződéstől a Parti utca felé valósul meg, így a Révész utca, a Parti utca, a Sziget utca, Sziget sétány, a Sziget nyaraló, valamint a Szigeti Dunasor utcák megközelítése a lezárás ideje alatt kizárólag a dunaharaszti Paradicsom-sziget felől, illetve az ezekből az utcákból való feljárás is csak ezen az úton lesz lehetséges.

A lezárás időtartama: 2018. január 11. (csütörtök) – 2018. január 19. (péntek)

A teljes lezárás kizárólag munkaidőben valósul meg, hétköznap 7 óra és 17 óra között, az ezen kívüli időtartamban az átjárás a forgalom részére biztosítva lesz. A gyalogosforgalom részére az átjárás még munkaidőben is biztosított.

Kivitelező: A munkálatok kivitelezője a DPMV Zrt. megbízásából a Pest Megyei Víz- és Csatornamű Építő Kft., az építésvezető neve és elérhetősége: Kovács József, tel.:06/30/523-5156

Az okozott kellemetlenségekért elnézésüket és türelmüket kérjük.

PVCS Kft.