Főtéri esték IV. – Műfajok határok nélkül – InFusion Trio

Az InFusion Trio az ország egyetlen looper zenekara. Különleges hangszerpark – elektronikus hegedű, elektronikus cselló, elektronikus dob és különböző effekt pedálok, torzítók és looperek – segítségével dolgoznak fel népdalokat, a rádiókból is jól ismert slágereket és készítik el saját szerzeményeiket.

Olyan előadók dalait hallhatjuk új köntösben, mint pl. a Maroon5, Calvin Harris, John Newman vagy épp a Daft Punk.

A formáció 6 éve alakult, tagjai mind képzett zenészek, akik a komoly- és a könnyűzene terén egyformán jártasak.
Farkas Izsák a Liszt Ferenc Zeneakadémián végzett. Szerepel számos jazz, rock és crossover formációban. (Random Trip, Pilvaker)
Simkó-Várnagy Mihály szintén a Liszt Ferenc Zeneakadémián diplomázott, majd a Liszt Ferenc Kamarazenekar tagja volt. A Roland Loop Világbajnokság kelet-európai döntőjén 2. helyezést ért el.
Weisz Nándor a Müncheni Zeneakadémián diplomázott, a Magyar Nemzeti Filharmonikus Zenekar tagja, számos jazz, folk, és pop formáció tagja.

A Cseh Tamás Programban nyertes zenekar első lemeze, a „Loop Me Up“ nagy sikert aratott. Jelenleg második lemezükön dolgoznak gőzerővel. Kíváncsian várjuk újító megoldásaikat, feldolgozásaikat, saját szerzeményeiket!

Büszkeségre adhat okot számukra az a tény is, hogy a Riói Olimpián a magyarok sátrában zenéjükkel képviselhették hazánkat.

A Főtéri esték sorozat utolsó alkalmával, az elektronikus zene modern és izgalmas világába kóstolhatunk bele az InFusion Trio közreműködésével. Különleges zenei élménnyel várjuk este 7-kor a Fő téren, a Zenepavilonnál!