Az önkormányzat 10,5 millió forinttal támogatja a taksonyi civil szervezeteket

A települési önkormányzat nagy hangsúlyt fektet a helyi értékteremtő kezdeményezések, a hagyományőrzés, a hitélet, a közösségépítés különböző területein megvalósuló kezdeményezésekre. Az elmúlt évek során infrastrukturális háttérrel segítette a szervezetek céljait, rendezvényeik lebonyolítását.

Az eszközpark és humán erő biztosítása mellett idén hosszú évek óta először van lehetősége a Képviselő-testületnek, hogy nagyobb pénzügyi forrással is hozzájáruljon a közösségek tevékenységéhez. 

A taksonyi civil szervezetek által erre az esztendőre megfogalmazott célok sikeres megvalósítását, programok, események megszervezését összesen 10,5 millió forinttal támogatja az önkormányzat. A támogatási szerződések átadására ünnepélyes keretek között 2017. április 10-én került sor a művelődési házban. Az alábbi galériában tekinthetik meg a rendezvényről készült képeket. 

A szervezetek, közösségek támogatásra érdemesnek tartott a 2017-es évre megfogalmazott céljairól és a hozzájuk kapcsolódó támogatások konkrét mértékéről a Taksonyi Hírharang következő számában részletesen olvashatnak. 

Bízunk benne, hogy az anyagi források rendelkezésre állásával biztos hátteret maguk mögött tudva, töretlen lelkesedéssel, kreatív ötletekkel, örömteli együttlétek alkalmával tudnak majd tevékenykedni. Sok sikert kívánunk munkájukhoz!