VIII. falukerülő gyalogtúra

A Taksony-napok hagyományos programjaként újra gyaloglással zárjuk a túraszezont. Bíztatunk, hogy csapatban vagy egyénileg csatlakozz egy vidám, játékos falujáráshoz. 
Gyalog vagy akár futva is teljesítheted a távot. A túra útvonalát idén is a menetlevélben találod. A térképen kijelölt állomások érintését a hozzá tartozó feladvány megfejtésével kell igazolni.

Fontos! Gyalog vagy akár futva teljesíted a távot, kérlek légy nagyon körültekintő és óvatos, mert az útvonalat csak néhány forgalmas gyalogátkelőnél biztosítják polgárőreink. Nem forgalom leállítással!

Helyszín: Német Nemzetiségi Óvoda 
2335 Taksony Szent Anna tér 1.

Regisztráció: előzetesen a taksonyitura@gmail.com email címen 2018.november 18-ig lehetséges, név, születési dátum és táv megjelölésével, vagy személyesen az esemény napján, a helyszínen.
Nagy körre 8.00-9.00-ig
Kis körre 8.30-9.30-ig 

Ovis körre 9.00-9.30-ig

Nevezési díj: a rendezvény INGYENES

Távok: Ovis táv: kb 4 km,  Rövid kb 7 km , Hosszú kb 12 km

Rajt: Óvoda előtti tértől, a bemelegítést követően, a távoknak megfelelően

8.00-9.30-ig a regisztrációt követően egyénileg

Szintidő: legkésőbbi beérkezés a célba 12.00

Pogácsa és sós süti  és háziszörp versenyre készített finomságokat a rendezvény napján 9h-ig várjuk, és értékes ajándékkal díjazzuk..

Családokat, óvodai, iskolai, baráti vagy munkahelyi közösségeket, és csapatokat várunk,

Ismét értékes élménydús programokkal, díjakkal készülünk. 

További információkat,  előregisztráció módját  a facebookon,  a plakátos, és szórólapos  hirdetéseken is folyamatosan közzétesszük.  

 Mindenkit szeretettel várunk!

T.I.S Alapítvány önkéntesei és a szervezők