Mesebeli adventi hangulat a Fő téren

Idén is felöltötte ünnepi pompáját a Fő tér, mely nemcsak impozáns, de a szeretet ünnepéhez méltó hátteret is nyújtott, ahol az Adventi vásár karácsonyi programjai meghittséget varázsoltak az ünnepvárás időszakában.

Immáron 13. alkalommal rendezte meg a Taksonyi Lokálpatrióta Egyesület az Adventi karácsonyi vásárt, melynek egész ideje alatt az értékmegőrzésre fókuszáló, hangulatos programokkal, zenei fellépőkkel, táncműsorokkal, közösségi eseményekkel hívták fel a figyelmet az összetartozás fontosságára.

A szombati esti főtér, egy porcukorral megszórt mézeskalács falura emlékeztetett, igazi mesebeli tájra, ahová a sűrű köd, a havazás, de még a hideg sem tántorította el a helybelieket, hogy részt vegyenek a programokon, kilátogassanak és egy vidám hangulatban egyaránt bővelkedő közösségi élménnyel gazdagodjanak.

Az idei adventi vásárnak is volt egy sajátos hangulata. Karácsonyi muzsika szólt, forralt bor és kürtőskalács illata csalogatta a kilátogatókat, szebbnél szebb kézműves portékák várták új gazdájukat. Természetesen megtalálható volt a hagyományőrző helyi konyha specialitásaitól kezdve minden, ami a szem-szájnak ingere volt, így sokoldalú és pazar ünnepi ízélménynek lehettünk részesei, a kínálat sarokkövei pedig a forralt bor és ízletes tea volt.

Tekintse meg képgalériánkban a vásár hangulatát: