Vidám hangulat a Búgócsiga Zenede koncertjén

Nagysikerű koncerten szórakoztak a legkisebbek idei I. Főtéri esténken, mely sorban immár a 10. esztendeje kerül megrendezésre.

A Búgócsiga Zenede népszerű gyermekdalaival, interaktív koncertjeivel és gyerekműsorával tízenkét éve szórakoztatja nem csak a legkisebbeket. A műsorban a gyerekekkel együtt játszották el a mondókákat, énekelték el a népdalokat. A szülők se maradhattak ki a játékból, hisz köztudott, a szobros-játék mindenkire vonatkozik. Volt még mese és hangszerbemutató is.

Az együttes számára fontos, hogy a gyermekek a koncerteken – amellett, hogy jól érzik magukat – tanuljanak is. Ezt segítette a sok közös éneklés, a játékok és a mozgás együttese a műsor közben. Szövegviláguk – játékos formában – a gondolkodó „kisemberekhez” szól, akiket ugyanúgy minden érdekel, mint a nagyokat. Dalaik nem csak szórakoztatnak, segítenek a gyermekeknek a tanulásban és a körülöttük lévő világ megértésben.

Akik nem csak szórakoztatni szerettek volna, hanem zenei élményre is vágytak, igényes zenét hallgathattak, és ismét egy kellemes hangulatú estét tölthettek el Fő téren, a Zenepavilonnál.