Tájékoztató az általános iskolai és az óvodai beiratkozás rendjéről

Tisztelt Szülők!

A kialakult járványügyi-, és veszélyhelyzetre tekintettel az óvodai és iskolai beiratkozások időpontjáról és megvalósításáról az alábbiak szerint tájékoztatjuk Önöket.

A taksonyi óvoda 2020. április 21-ig hivatalból felveszi a körzetébe tartozó, taksonyi lakóhellyel rendelkező azon gyermekeket, akik 2020. augusztus 31-ig a 3. életévüket betöltik.

A nem taksonyi lakóhellyel rendelkező gyermekek jelentkezését 2020. április 17-ig juttathatják el az óvodavezető részére.

A taksonyi iskola 2020. április 28-ig hivatalból felveszi a körzetébe tartozó, taksonyi lakóhellyel rendelkező azon gyermekeket, akik 2020. augusztus 31-ig a 6. életévüket betöltik. A nem taksonyi lakóhellyel rendelkező gyermekek jelentkezésére 2020. április 24-ig van lehetőség.

Fontos! A folyamat zökkenőmentes biztosítása érdekében mindkét intézmény elkészíti a szülők által elektronikus formában kitöltendő és beküldendő dokumentumokat, valamint tájékoztató anyagokat, melyek április 6-ától letölthetők a www.taksony.hu valamint az iskola esetén a https://taksonyi-svabok.hu/iskola/ honlapról. Kérjük kövessék figyelemmel!

Felmerülő kérdéseikre az alábbi elérhetőségeken, hétfőtől péntekig 8-14 óráig kaphatnak tájékoztatást:

Taksonyi Német Nemzetiségi Óvoda

Email: taksonyiovoda@gmail.com

Tel: 06-30-317-1849

 

Taksony Vezér Német Nemzetiségi Általános Iskola

Email: titkarsag@taksonyvezer.hu

Tel: 06-30-240-8255

 

További információ elérhető:

https://www.oktatas.hu/kozneveles/aktualis_tanev_esemenyei/ovodai_beiratkozas_2020

https://www.oktatas.hu/kozneveles/aktualis_tanev_esemenyei/iskolai_beiratkozas_2020

 

 

                                                                       Német Nemzetiségi Önkormányzat Taksony