II. Főtéri este

A Főtéri esték idei második koncertjére július 24-én, pénteken este 19 órakor kerül sor, a zenepavilon képzeletbeli színpadán, a Príma-díjas Kuna testvérek állnak majd.

A Fourtissimo Jazz Orchestra zenekar erőssége a szakmai hitelesség és a professzionális hangszertudás mellett, hogy alapító tagjai nemcsak a színpadon alkotnak egységet. A Fourtissimót a négy Kuna testvér, Valéria, Márton, Gyula és Bence hozta létre még 1993-ban, akik számos hazai és nemzetközi verseny győztesei. A testvéri kötelék és a zene iránti elkötelezettség kiemeli őket az előadók sorából. Utánozhatatlan atmoszférát teremt minden előadásukon a testvéri kötődés és a szeretet természetes jelenléte. Műsorukat profizmus és vidám hangulat jellemzi. Előadásukban legendás előadók legendás dalai, és a Fourtissimó saját művei, többek között a DAL c. eurovíziós műsorból ismert „Kisnyuszi a kalapban” c. dal csendül fel.

 A templom és annak csodálatos kertje által körbeölelt tér akusztikus hangszerek dallamaitól lesz hangos, – és remélhetőleg a közönségtől, mely az előadókkal együtt fütyüli az ismert dallamokat.

Önt is várjuk szeretettel családjával, barátaival együtt erre a rendkívüli koncertre, melyet rossz idő esetén a művelődési ház színháztermében tartunk meg.