X. Jubileumi Motoros Majális

Jubileumi Motoros Majálisra várja szeretettel a Taksonyi Motorosok Egyesülete a lóerő és a szabadság szerelmeseit május 5-én, szombaton délután.

Idén tíz éves a rendezvény, melynek méltó megünneplésére gőzerővel készülnek a szervezők! Hagyományosan a taksonyi szigeten levő műfüves pálya és az előtte található parkoló szolgál a motoros találkozó helyszínéül, de a 13.45-kor kezdődő felvonulás keretében az egész településen megcsodálhatják a motorokat. A vasútállomásnál elidőzve motoros kaszkadőr bemutatót tekinthetnek meg az érdeklődők.

A szigetre visszatérve időutazásban lehet részünk, ugyanis visszatekinthetünk az egyesület elmúlt 10 évére. Hazai együttesként meghallgathatjuk Érces Norbi és barátait, 20 órától fellép a Rock Fanatic, megtekinthetjük az István a király rockopera taksonyi verzióját, majd a találkozó 22 órától a Pokolgép együttes koncertjével és  tűzijátékkal éri el tetőfokát.

A koncertek között a vendégeket a Kis-Duna Line Dance Club táncosai szórakoztatják, de lesz itt arcfestés, modell autók kiállítása és rodeó bika a vállalkozó szelleműeknek és free wifi mindenkinek! A vendéglátásról a Kátai büfé gondoskodik, a gyermekeket kürtőskalács, fagylaltkülönlegességek és vattacukor várja.

További információk:

Házigazda: Taksonyi Motorosok Egyesülete www.taksonyimotorosok.hu
Információ: +36-30/992-1514,  +36-20/911-3190 
E-mail: info@taksonyimotorosok.hu