Főtéri esték IV. Fekete Bálint zongoraestje

Idei „Fő téri esték” programsorozatunk utolsó állomásához érkezünk augusztus 31-én, pénteken, mely immár 9. esztendeje várja a zenekedvelőket, kikapcsolódni vágyókat a Fő tér kellemes hangulatú környezetében. Az ingyenes rendezvény hónapról-hónapra különleges zenei élményt nyújt az idelátogatóknak, hiszen igazi zenei csemegét kínál minden alkalommal. A színes és változatos programok alkalmat adnak arra, hogy ki-ki megtalálja a számára kedves stílust és dallamokat, kortól függetlenül.

Az utolsó koncerten zongoraestre hívunk minden érdeklődőt szeretettel. Fekete Bálint zongoraművész önálló estjén legfőként saját szerzeményeit mutatja be, eddig megjelent albumaiból válogatva. Örömmel értesültünk, hogy idén jelent meg második lemeze, mely majd a koncerten is megvásárolható lesz.

Bálint településünk egyik zenei kiválósága, kinek játékát már többször is élvezhettük az Adventi koncerteken.

Zongorajátéka a sokoldalúság, lendületesség és exkluzivitás jegyeit hordozza magában, különleges zenei élményt kínálva a közönség számára. Műsora ezúttal a fantázia birodalmába repít, virtuóz előadása lehetővé teszi tehetsége kibontakozását, melyre méltán büszke közösségünk.

A rendezvény ingyenes, szívesen látunk mindenkit közelből s távolból, – aki a nyár utolsó hétvégéjén szívesen elmerülne a muzsika csodálatos világában!