“Hol a tojás, piros tojás…”

Húsvétra hangoló programokra, foglalkozásokra hívjuk a családokat, gyermekeket és felnőtteket, akik kreatív kikapcsolódás keretében szeretnének készülni a húsvétra. Itt az idő, hogy elengedjük a fantáziánkat, és saját készítésű húsvéti dekorációval tegyük hangulatosabbá otthonukat, fessünk közösen tojást és fogadjuk azzal a locsolkodókat. 

A Művelődési Házban 2019. április 13-án szombat délután 15 órától várjuk az érdeklődőket, akik egy kellemes hangulatú, tartalmas délután eltöltésére vágynak.

16 órától húsvéti kalandozás indul a gyermekek örömére az Óperenciás bábszínház előadásával. Nagy a készülődés Nyúlfalván, ahol mindenki tojást fest.  A Nyúl, a Róka, a Medve, a Farkas, Kacsa mama, illetve a paraszt ember interaktív játékkal jelenítik meg az erdei kalandos történetet. Fortélyos mester, a minden hájjal megkent ravaszdi róka megpróbálja elrontani az ünnepet, de vajon sikerül-e neki? Megtudhatjátok, ha megnézitek Nyúlcsi Julcsi kalandos történetét.

Jegyek a meseelőadásra kaphatóak a Művelődési házban 8-16 óráig, vagy a telefonon a 0630/346-3041 telefonszámon.

A mesejátékot követően 17 órától 19 óráig változatos programok közül lehet válogathatni, mint tojásfestés, tojásdíszítés, gyöngyfőzés, megismerhetjük a tojásfaragás és fafaragás fortélyait, süthetünk és kóstolhatunk igazi taksonyi „Preckedlit”, lesz állatsimogató, és persze fergeteges táncház várja az érdeklődőket.

Várunk mindenkit szeretettel!