II. Főtéri este Horányi Julival és zenekarával

A II. Főtéri estén „Holdutazásra” invitálunk mindenkit Horányi Julival és zenekarával.

A koncerten albumának dalait mutatja be a zenekar, megismertetve az egyedi YOULÏ világot, mely élettel teli és pozitív energiákat áramoltató, emlékezetes pillanatokat ad majd a közönségnek. A saját szerzemények mellett elhangzik majd néhány ismert magyar dal is, az énekesnő kedvenc előadójától, Cserháti Zsuzsától.

Horányi Juli két éve tűnt fel az X-Faktor színeiben, ahol rengetegen megszerették különleges, egyedi stílusa miatt.

YOULÏ szólókarrierjének építését 2015-ben kezdte meg, miután kivált a Mïus nevű formációból. Azóta két kislemeze és három single dala jelent meg, melyekhez klip is készült. Holdutazás című slágere két alkalommal is bekerült a Petőfi Rádió TOP40 listájába. 2017-ben elkészítették első nagylemezüket, melyet a Petőfi Rádió az év legjobb magyar albumai közé választott.

A  YOULÏ zenekar tagjai: Horányi Juli- dalszerző, énekeső, frontember, Bubnó Lőrinc- dalszerző, zenei producer, a zenekar gitárosa, Weisz Nándi- loopmaster, dobos, showman és Gátos Bálint- basszusgitár varázsló, aki boogie-t tesz a lábakba.

2015 év elején alakult zenekar azóta is rendületlenül igyekszik meghódítani az igényes, minőségi popzenére nyitott fülű és szívű közönség tagjait. A banda hitvallása: “Légy az, aki vagy!” ők a szabadság élharcosai, a művészet elkötelezett hívei.

Szeretettel várunk mindenkit következő zenei barangolásunkra, töltsenek velünk ismét egy kellemes estét!

A program rossz idő esetén a Művelődési Házban kerül megrendezésre. A belépés ingyenes!