Két Fenyő Étterem

Éttermünk 1983. július 6-án nyitott meg, családi vállalkozásként.  Az ételkínálatot általában a magyaros konyha jellemzi, de a különlegességekre vágyók is találnak kedvükre valót. Gondosan ügyelünk arra, hogy mindent frissen, házilag készítsünk. Étel különlegességeinket elfogyaszthatják légkondicionált belső termeinkben, illetve hangulatos kerthelyiségünkben is. 

Az étterem családias légkörrel, szívélyes fogadtatással és barátságos kiszolgálással várja vendégeit, mely alkalmas üzleti megbeszélések, szemináriumok, oktatások, valamint esküvők, egyéb üzleti és családi ünnepségek, baráti találkozók megrendezésére.

A kitűnő, házias ételekkel a hazai és nemzetközi konyha remekműveit varázsoljuk vendégeink  elé. Köszönet illeti mindazokat, akik 1983 óta kitartóan mellettem álltak és segíttenek munkámban. Családom, hozzátartozóim : Várhelyi Ferenc, Böhner István. Éttermünk sikerei nekik és annak a nagyszerű szakembergárdának köszönhetők, akikből mára egy kitűnő csapat állt össze.

Mesterszakácsunkat, Révész Józsefet külön elismerés illeti!
R
évész József 1990-től 13 éven keresztül volt a parlament Chefje. Ezen évek alatt a legnagyobb állami protokoll rendezvények remekművei kerültek ki a keze alól. Az ő irányításával készítették a Magyarországra látogató valamennyi uralkodó, állam- és kormányfő díszfogásait, köztük II. Erzsébet angol, Beatrix holland és II. Margit dán királynőét, I. János Károly spanyol királyét és Tuanku Syed Sirajuddin maláj királyét. A több mint 100 alkalommal készített köztársasági elnöki és számtalan miniszteri, fogadással méltán elnyerte a „Királyok Chefje” megtisztelő címet.  

Kiemelkedő szakmai munkájával Révész József a 2000-es Olimpián bronzérmet, a szakácsok 2002-es luxemburgi világbajnokságán pedig ezüstérmet nyert. Több évtizedes munkásságát, hazai és külföldi versenyeken elért díjait, a hazai hagyományok ápolásáért tett erőfeszítéseit és hozzájárulását a magyar gasztronómia elismertségének emeléséhez a Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség, a legrangosabb, Venesz József díjjal ismerte el.

Az ő írányításával készülnek a kulináris élvezeteket nyújtó ételeink. Kiemelkedő a szakma iránti szeretete, elköteletettsége. A fiatal generációnak példamutásával, tanításával teszi  ezt a szakmát kükönlegessé és elragadóvá.  Mellette Gál Zsuzsanna, mint ifjú szakács tevékenykedik.

Vendégeink kalandozást tehetnek kiváló magyar borvidékeink, még kiválóbb borai között.

A gépkocsival érkező vendégeink részére kényelmes parkoló áll rendelkezésre.

Éttermünk menü felszolgálásával is várja kedves vendégeit

Szeretettel várunk mindenkit vasárnaponként svédasztalos ebédre kiemelkedő gasztronómiai kínálatunkkal. Felnőtteknek 2800FT/fő,  Gyerekeknek 6 éves korig ingyenes, 6-12 éves korig 50% kedvezménnyel.

Törzsvendégeinknek 10% kedvezményt adunk étel és italkínálatunkból!

Minden kedves Vendégünknek kellemes időtöltést és jó étvágyat kívánunk! 

A Két Fenyő Étterem és csapata

 A Két Fenyő étterem honlapja