Szerzői jogok

Kérjük, figyelmesen olvassa el az alábbiakat!

A www.taksony.hu internetes portál tulajdonosa és üzemeltetője Taksony Nagyközség Önkormányzata. A portálon szereplő információkért, adatokért, azok hitelességéért az üzemeltető felel. Taksony nagyközség weboldalainak megtekintésével Ön elfogadja az alábbiakban felsorolt feltételeket. Kérjük, amennyiben nem ért egyet a feltételekkel, ne nyissa meg weboldalainkat!

Szerzői jogi védelem

A portál weboldalai, az azon található minden képi és szöveges tartalom, illetve azok elrendezése szerzői jogi, illetve védjegyoltalom alatt állnak, azok bármilyen formában történő felhasználása a személyes használatot meghaladó mértékben kizárólag az üzemeltető kifejezett erre vonatkozó írásos engedélyével lehetséges. A portálról értesüléseket csak a weboldalra való hivatkozással lehet, úgy, hogy az átvevő nem módosíthatja az eredeti információt és köteles a weboldalra utaló egyértelmű hivatkozást minden későbbi hivatkozásnál is feltüntetni.

A felelősség kizárása

Taksony Nagyközség Önkormányzata nem tartozik felelősséggel azokért az esetlegesen bekövetkező károkért, veszteségekért, költségekért, amelyek a weboldalak használatából, azok használatra képtelen állapotából, nem megfelelő működéséből, üzemzavarából, az adatok illetéktelen személyek által történő megváltoztatásából keletkeznek, illetve amelyek az információtovábbítási késedelemből, számítógépes vírusból, vonal- vagy rendszerhibából, vagy más hasonló okból származnak. Az oldalakon található információk bármikor megváltozhatnak, illetve szolgáltatásuk meg is szűnhet. Az ebből származó esetleges hátrányokért a honlap üzemeltetője nem vállal felelősséget. Taksony Nagyközség Önkormányzatát nem terheli felelősség olyan, harmadik személy által létrehozott vagy közzé tett anyagokért, információkért, amelyek Taksony nagyközség weboldalaihoz kapcsolódnak. Taksony Nagyközség Önkormányzata nem vállal felelősséget olyan weboldalakon található információkért, anyagokért, amelyen Taksony nagyközség, illetve annak weboldalai megemlítésre kerülnek.