PÁR-BESZÉD II. – Vendégünk: Maruzsa Zoltán államtitkár

Nagy szeretettel és tisztelettel hívjuk Önöket a PÁR-BESZÉD rendezvénysorozat idei második, márciusi alkalmára, amely ismét a Keresztény Értelmiségiek Taksonyi Csoportjának szervezésében kerül megtartásra, 2024. március 20-án, 18:00 órai kezdettel a művelődési házban.
Ez alkalommal is széles körben érdeklődésre számot tartó témákat szeretnénk átbeszélni, mégpedig az oktatás területén. Mindennek fontos alapja a keresztény hit és értékrend, így ez áll ennek a PÁR-BESZÉD-nek a középpontjában, amelynek vendége Maruzsa Zoltán, köznevelésért felelős államtitkár lesz.
Tervezünk beszélni a keresztény erkölcs és értékrend szerepéről az oktatás-nevelésben, a digitalizáció hatékonyságáról és fontosságáról a köznevelésben, a mai fiatal generációról a digitális térben, illetve az egyházi fenntartású iskolák jelenéről és jövőjéről is.
Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt!
 
(Ifj. Lomnici Zoltán rajtunk és rajta kívül álló okok miatt mégsem tud eljönni a korábban március 21-re meghirdetett alkalomra, a hosszú szervezőmunka ellenére, viszont ősszel a PÁR-BESZÉD egyik vendége biztosan ő lesz.)
 
Barna Tamás
Elnök
Keresztény Értelmiségiek Szövetsége
Taksonyi Csoport